Kiállítunk a Pollack Expon, Pécsett

Kiállítunk a Pollack Expon, Pécsett
2022.02.20.

Tisztelt Partnerünk!Izgalommal várjuk az idei, számunkra első megjelenési lehetőséget a Pollack Expón, ahol kiállítóként veszünk részt. Izgalommal, mert sok új témával készülünk, amik a következő években biztosan mindenkit érdekelni fognak, akik az energiahatékonyságban, energia megtakarításban érdekeltek – és ki ne lenne az?Lássuk konkrétabban, miről szeretnénk Önnel gondolatokat cserélni:

 

  • Belülről is megmutatjuk a WätaS füstgáz hőcserélőink titkait - a hőhasznosító bajnokot Németországból
  • Secespol – Hexonic: új név, új lemezes, csőköteges hőcserélők. Hatékonyabbak, mint valaha - szenvedéllyel forgalmazzuk a lengyel mindentudót
  • EKR, TAO kedvezmény: varázsszavak az energiahatékonyságban – tudta, hogy a teljes energiaberuházási költséget ezekből fedezni lehet?
  • Dolgozunk rajta, hogy bemutathassunk egy igazi meglepetést is, valami olyat, amivel ritkán találkozik még egy energetikai szakember is. Reméljük összejön. Annyit elárulhatunk, hogy felvillanyozó lesz????

 

..és a technikai információk:

 

Tisztelettel invitáljuk Önt kedvenc városunkba Pécsre, aminek tudományegyetemén kezdődött minden, amit ma lelkesedéssel és büszkén művelünk.

 

Örülünk a viszontlátásnak és az új találkozásoknak!

 

Üdvözlettel,

 

 

Potoczky László, műszaki igazgató

 

Vissza