HEXONIC forrasztott lemezes hőcserélők

 L-Line  forrasztott lemezes hőcserélő

A Hexonic L-line hőcserélők folyadék-folyadék típusú, szabványos fűtő- vagy hűtőberendezésekre szánt, rézből forrasztott hőcserélők. A lemezek speciális hullámos mintázata biztosítja az alacsony áramlási ellenállás és a magas hőcserélési hatékonyság közötti kompromisszumot. A vákuumkemencés technológia biztosítja a lemezek épségét és tartós összeolvasztását, ami lehetővé teszi, hogy az egység ellenálljon a nagy nyomás és a magas hőmérséklet viszonyainak. Ideális megoldás háztartási fűtési rendszerekhez, hőközpontokhoz, kazánokhoz vagy vízköpenyes kandallókhoz. Számos csatlakozási típus közül lehet választani, valamint egy- vagy kéthaladásos változatok közül.

  R-line  forrasztott lemezes HŐCSERÉLŐ

A Hexonic R-line hőcserélők rézből forrasztott hőcserélők, amelyeket hűtési vagy fűtési rendszerekben használnak elpárologtatóként vagy kondenzátorként. A lemezek speciális hullámos mintázata biztosítja a közeg megfelelő elpárolgását vagy kondenzációját. Ideális megoldás hőszivattyúkhoz vagy hűtőberendezésekhez. Az RH változat 45 bar nyomásig lehetővé teszi a munkát. A hűtőközeg-elosztó rendszer csövei lehetővé teszik a közeg hatékony elpárolgását, elkerülve annak túlmelegedését a csatlakozásoktól távolabb lévő lemezeken, így javítva a hőcsere folyamatát.

 safe plate  forrasztott lemezes hőcserélő

A Hexonic SafePLATE forrasztott lemezes hőcserélők olyan alkalmazásokhoz készültek, amelyek nagy hatékonyságú hőátvitelt igényelnek, és amelyeknél alapvető fontosságú a közegek közötti belső szivárgás észlelése. Korrózió vagy nyomás okozta meghibásodás esetén a kettős falak és az oldalfalak közötti tér speciális elrendezése megakadályozza a folyadékok keveredését, és lehetővé teszi a szivárgás vizuális észlelését.
 

 luna  forrasztott lemezes hőcserélő

A Hexonic LUNA hőcserélők teljes egészében rozsdamentes anyagokból készült, forrasztott lemezes hőcserélők. A rozsdamentes forrasztásnak köszönhetően a szerkezet ellenáll a nyomásugrásoknak, a hőmérséklet-változásoknak és a korróziónak. A LUNA agresszív közegek, pl. ammónium, agresszív víz esetén, horganyzott csövekkel ellátott rendszerekben is alkalmazhatók. 

A LUNA hőcserélők egyedülálló felépítésüknek köszönhetően magas higiéniai szintet érnek el, ezért magas higiéniai követelményeket támasztó fűtési és hűtési rendszerekben is alkalmazhatók.